“Voćar Kopaonik” na 85. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

VocarKopaonik NS181

“Voćar Kopaonik” iz Strojinaca kod Brusa izlaže svoje proizvode na Međunarodnom festivalu vina, rakije i gastronomije koji se održava u okviru 85. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

VocarKopaonik NS1813
“Na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu po prvi put se održava  Prolećni festival vina, odnosno Međunarodni festival vina, rakije i gastronomije na kom brojni domaći i strani vinari i podrumari nude svetski čuvena vina i rakije karakteristične za regione. Ovo je i odlično mesto za razmenu iskustava, kao i lične kontakte trgovaca i vinara. Festival vina otvorio je Branko Ružić, ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu, naglasivši da vlada Srbije doprinosi razvoju ove privredne grane. Međunarodni festival vina, rakije i gastronomije biće otvoren za posetioce još u subotu, 19. maja, u vremenu od 09:00 do 19:00 časova.” – rekao je Žarko Raičević, direktor firme “Voćar Kopaonik”.

VocarKopaonik NS182

Inače delatnost preduzeća Voćar Kopaonik je gajenje voćnjaka i prerada voća u voćne rakije, a tradicija i iskustvo generacija vlasnika preduzeća u pečenju rakije, staro preko jednog veka, primenjeno u proizvodnji, obezbeđuju proizvodima poseban kvalitet jer su voćne rakije prirodne, bez upotrebe veštačkih aroma i aditiva, o čemu se stara i garantuje vlasnik preduzeća Dragan Raičević.

Više o firmi “Voćar Kopaonik” pogledajte OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja