Škola u Vlajkovcima obeležila 97. godinu postojanja

OSPrviMajVlajkovci

Osnovna škola “Prvi maj” u Vlajkovcima obeležila je Dan škole i 97. godina postojanja prigodnom priredbom koju su pripremili učenici škole zajedno sa svojim nastavnicima.

OSVlajkovci18c

Obeležavanje 97. rođendana škole započeo je nastup hora, a nastavilo se uz nekoliko zanimljivih skečeva koji govore o temama bliskim učenicima, kao i muzičkim tačkama kojima su učenici oduševili sve prisutne svojim izvođenjem.

OSVlajkovci18b
Prisutnim gostima i osoblju škole obratila se Senka Vukajlović, ovlašćeno lice direktora šlole, koja je istakla tradiciju škole dugu 97 godina u obrazovanju dece osnovnoškolskog uzrasta. Posle pozdravnog govora uručene su diplome i knjige brojnim učenicima koji su u prethodnoj školskoj godini, kao i u ovoj, postigli uspeh na takmičenjima iz raznih oblasti, kao i zahvalnice njihovim nastavnicima koji su zaslužni za njihov uspeh.
Program su pratili učenici, njihovi roditelji, nastavnici, predstavnici lokalne samouprave, kao i brojni gosti – direktori osnovnih škola, nastavnici i drugi dragi gosti škole u Vlajkovcima.
foto i tekst: OŠ “Prvi maj” Vlajkovci”

Fotografije pogledajte OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja