Večeras premijerno u Brusu “Kad onaj tamo umre”

DramskiStudio premijera270418

Dramski studio Srednje škole Brus izvešće večeras 27. aprila 2018. godine premijerno predstavu ”Kad onaj tamo umre” u sali  Centra za kulturu Brus sa početkom u 20:00 časova.

Predstava ”Kad onaj tamo umre”, po tekstu Novice Savića, prati dešavanja u porodici koja je, naizgled, nekada bila srećna. Deca, sada odrasli ljudi, okupljaju se u roditeljskom domu. Otac im je na samrti. I, eto, prilike da se povede reč o nasleđu kad onaj tamo umre. Na površinu izbijaju sva neslaganja i nezadovoljstva, sve boli i nesreće koje su se dešavale i kojima su život i jedni drugima uzrok.

Uz svu tragiku, koja prati jednu porodicu na našim prostorima krajem devedesetih godina prošlog veka, prisutan je i crni humor kao vrsta bega i leka od tolike nesreće.

U predstavi glume šest učenika-glumaca Srednje škole u Brusu: Jovan Čoloveić, Isidora Džodić, Marko Pavlović, Teodora Jezdić, Anastasija Miljojković, Dimitrije Vukosavljević, Marko Pavličević. Reditelj predstave je profesor Ljubiša Krasić a scenografiju i kostimografiju uradile su Ana Katančević i Mina Timotijević.

Premijera predstave ”Kad onaj tamo umre” je večeras, 27. aprila, u 20:00 časova u sali Centra za kulturu Brus.
Ulaz slobodan.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja