JK Brus uspešan na takmičenjima u Nišu i Kikindi

JKBrus Nis170318a

U proteklih par dana članovi džudo kluba “Brus” učestvovali su na takmičenjima u Nišu – Kinezis kup, i u Kikindi – Školsko prvenstvo.

U subotu 17. marta 2018. godine održan  je Kinezis kup u sali Čair, koji je bio i izborni turnir za sastav  juniroske ekipe Srbije. Na turniru je učestvovalo 257 takmičara iz 32 kluba kao i takmičari JK Brus koji su ostvarili sledeće rezultate:

JKBrus Nis170318b

Terzić Anđela 1. mesto  -31kg
Marinković Andrijana 3. mesto -28kg
Marković Kristina 3. mesto -48 kg
Deljanin Kristina 3. mesto -52kg
Božanović Emilija 5. mesto -57kg
Đokić Lazar 5. mesto  -42kg
Treba napomenuti da je boje JK Brus branio i  Lazić Ognjen koji je pružio dobre borbe i koji je velika nada ovog kluba ali i džudo sporta.

JKBrus IvezicMikiBojan

Članovi JK Brus na turniru u Nišu imali su priliku da se druže i sa pravim majstorima džudo sporta a naročito sa braćom Ivezić, Miroljub i Bojan, koji su iz Brusa i veoma uspešno se takmiče za UJK Kinezis, ali i da upoznaju majstora džudoa Loïc Korval ekipnog Evropskog šampiona 2015. i šampiona Evrope 2014. koji je bio gost na turniru.
Tokom borbe na turniru Marković Kristina se povredila pa će pauzirati naredne 2 do 3 nedelje.
Fotografije sa takmičenja u Nišu OVDE

JKBrus Kikinda210318

U sredu 21. marta u Kikindi je održano završno takmičenje Školskog prvenstva uz učešće 789 takmičara iz 229 škola na kom su učestvovali i takmičari JK Brus. Oni su krenuli iz Brusa oko 3:30 ujutru  ali zbog loših vremenskih prilika stigli su tek oko 11:30 jer uslovi puta nisu dozvoljavali  brže kretanje što je uticalo i na plasman takmičara koji je sigurno mogao biti bolji.
Ipak i pored svega takmičari i takmičarke JK Brus pokazali su borbenost i ostvarili sledeće plasmane u svojim kategorijama:
Terzić Anđela 5. mesto
Božanović Elilija 5. mesto
Zdravić Jelena 5. mesto
Delkljanin Kristina 5. mesto
dok su Kovačević Pavle i Lazić Ognjen kao i Mihajlović Katarina bili vrlo dobri.  Posle završenog takmičenja oko 23:00 časa takmičari JK Brus su krenuli za Brus.
Fotografije sa takmičenja u Kikindi OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja