Iz Kine vetar u leđa FK Kopaonika – STIGLA OPREMA, NA REDU KAMP

Vetar u jedra FK Kopaonik, koji je davno prevalio 87 godina postojanja, stigao je iz daleke Kine. Čuveni proizvođač sportske opreme „Haifan“ iz grada Ji Njijang u provinciji Fujian, odlučio je da svoj prodor na tržište ovog dela Balkana i Evrope krene iz Brusa.

FKKopaonik 1118a

Poznato je da Kinezi izuzetno poštuju tradiciju a saznanje da je FK Kopaonik takav klub samo je, uz preporuku FK Partizan, bio tas na vagi da gospodin Vang Peng, u ime kompanije, poseti Brus i potpiše Ugovor o poslovno – tehničkoj saradnji koji će Brusjanima razrešiti sve probleme oko obezbeđivanja sportske opreme i omogućiti da prevaziđu situaciju u kojoj se nalaze.

FKKopaonik HAIFAN1118a

Vang Peng je, ovom prilikom, obišao i sportske terene u Brusu izrazivši zadovoljatvo viđenim, a poseban utisak na gosta ostavila je prelepa priroda, zelenilo i izuzetno čist vazduh.

– Brus me je očarao, to je prelepo malo mesto sa izrazito čistim vazduhom. Mi ćemo u narednom periodu pomoći domaći klub ali i pokušati da investiciono pomognemo stvaranju uslova za formiranje kampa u kome bi mladi i daroviti dečaci iz Kine i vaše zemlje mogli da, uz vaše trenere, otkrivaju i usvajaju tajne fudbalske igre. Naša kompanija ima ozbiljne namere kada je plasman sportske opreme u pitanju i mi smo preduzeli sve potrebne radnje da u tom cilju uradimo sve što je potrebno, – rekao je gospodin Vang Peng.

FKKopaonik sponzorstvo1118

Činu potpisivanja ugovora prisustvovao je i Svetomir Tanasković u ime FK Partizan koji je Brusjane preporučio kao sjajnu destinaciju za realizaciju planova kineske kompanije, prve koja je ušla u Srbiju i izrazila spremnost da bude generalni sponzor Kopaonika.

-U tom smislu razgovarano je ne samo o pomoći našem klubu već i o realizaciji osnovne ideje o kojoj je govorio gospodin Vang a to je formiranje velikog fudbalskog kampa u saradnji sa Omladinskom školom Kopaonika na čijem čelu je internacionalac Nemanja Milisavljević. Naš gost je, nema sumnje, dobro obavešten i dobro zna da su u ovoj školi prve korake načinili fudbaleri koji su kasnije nosili dres Partizana i drugih klubova baš kao što zna da i sada u našim najboljim ekipama ima nekoliko dečaka koji su stigli i do reprezentativnog dresa u svom uzrastu. Gosti su spremni da u tom smislu ulažu na obostranu korist, – izjavio je Svetomir Tanasković koji je prisustvovao potpisivanju ugovora između Vang Penga i Dragana Vidojevića predsednika FK Kopaonik.

FKKopaonik HAIFAN1118b

Gost iz daleke Kine, ovom prilikom, uručio je Brusjanima kompletnu sportsku opremu kineskog proizvođača Haifan u kojoj je Kopaonik odigrao utakmicu sa najvećim rivalom i krenuo stazama povratka sa koje je skrajnut. Vang Peng je najavio novi dolazak u Brus kada će, kako se očekuje, biti obelodanjeni i drugu detalji ove saradnje.
G.Minić

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja