Održana prezentacija izmena dela PGR za naselje Brzeće

PGRBrzece izmena1118

Rani javni uvid povodom izrade dela Plana generalne regulacije za naselje Brzeće – Kopaonik celina 6 (zona skijališta) i dela celine 3 (centralna turistička zona Bela Reka) organizovan je u trajanju od 15 dana (od 01. novembra do 15.novembra 2018. godine).

Tim povodom održana je i javna prezentacija materijala plana 07. novembra 2018. godine na kojoj su prisustvovali obrađivač plana, predstavnici pojedinih javnih preduzeća, turističkih objekata u Brzeću kao i građani koji su davali svoja mišljenja ali i sugestije pre usvajanja izmene plana.
Predstavnici JKP Rasina su sugerisali da izmena plana treba da obuhvati i izvorište koje je na oko 200 metara od ski žičare Bela Reka kao i kaptažu koja je nešto bliže a koje snabdevaju pijaćom vodom Turistički centar Bela Reka kao i naselje Brzeće.
Sugestije od strane građana su bile da bi pri izmeni plana trebalo obuhvatiti širu oblast kako bi se uredio veći deo turističkog centra ali i uštedelo pri budućim izmenama plana.

Ono što je značajno je to da pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi nosiocu izrade plana, Opštinskoj upravi opštine Brus, zaključno sa 15. novembrom 2018. godine, a sve primedbe koje budu evidentirane mogu uticati na planska rešenja.
Izmena dela Plana generalne regulacije za naselje Brzeće – Kopaonik celina 6 ( zona skijališta ) i dela celine 3 ( centralna turistička zona – Bela reka )-RANI JAVNI UVID možete preuzeti OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja