U toku realizacija projekta “Eko Blaževo”

EkoBlazevo1018a

Početkom oktobra meseca, u okviru sprovođenja projekta “Eko Blaževo” i obeležavanja Dečije nedelje održana  je akcija čišćenja u selu Blaževu kao i snimanje promotivnog video klipa uz poruku – kada pomažemo prirodi pomažemo na taj način i sebi.

EkoBlazevo1018b

“U akciji čišćenja i snimanju video klipa, učestvovali su i učenici iz Blaževa kao i učenici nižih razreda iz Brzeća. U toku je izrada table od drveta, koja će nositi poruke o zaštiti životne sredine i biće postavljena u dvorištu škole kao podsetnik i upozorenje kako bi trebalo da se ponašamo prema prirodi. Ukoliko Opština Brus, obezbedi finansijska sredstva, učenici OŠ “Vuk Karadžić” Blaževo ići će na izlet do Đavolje varoši, što će ujedno biti i završnica ovog projekta.”

Radionicu na temu zaštite životne sredine u Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” Blaževo održala je nastavnica geografije Jasmina Zbiljić, a koordinatorka projekta Marija Aleksić govorila je o važnosti očuvanja prirode.

Projekat pod nazivom “Eko Blaževo” realizuje Udruženje građana “Omladinski centar Brus” u partnerstvu sa osnovnim školama “Vuk Karadžić” u Blaževu i “Prvi Maj” iz Vlajkovaca.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja