Javni poziv za zakup poljoprivrednog zemljišta 2019. na teritoriji opštine Brus ističe 31. oktobra

Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta za 2019. godinu na teritoriji opštine Brus kojim su obuhvaćena sva fizička i pravna lica koja ispunjavaju propisane uslove ističe 31. oktobra 2018. godine.

Brus020416 01

Opština Brus je jula meseca 2018. godine raspisala Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta kojim obaveštava sva fizička i pravna lica:
– vlasnike sistema za navodnjavanje, odvodnjavanje, ribnjaka, poljoprivrednog objekta, staklenika, plastenika i višegodišnjih zasada (voćnjaka i vinograda koji su u rodu) na poljoprivrednom zemljištu u državnoj svojini i koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava i nalaze se u aktivnom statusu najmanje tri godine (u daljem tekstu: infrastruktura)
– vlasnike domaćih životinja, koji su i vlasnici, odnosno zakupci objekata za gajenje tih životinja na teritoriji jedinice lokalne samouprave na kojoj se pravo prečeg zakupa ostvaruje, koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava i nalaze se u aktivnom statutu najmanje jednu godinu (u daljem tekstu: stočarstvo),
da dostave potrebnu dokumentaciju radi dokazivanja prava prečeg zakupa na poljoprivrednom zemljištu u državnoj svojini na teritoriji opštine Brus za 2019. godinu, do 31. oktobra 2018. godine.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja