Prijavite se za Bruski marš u čast stradalih oktobra 1942. u Krivoj Reci

Bruskimars2017 1410a

Uskoro počinje organizacija drugog po redu Bruskog marša koji će biti izveden 13. oktobra 2018. godine a u čast stradalih u podkopaoničkom selu Kriva Reka oktobra meseca 1942. godine od strane nemačko-bugarskih trupa. 

Bruski marš 2018 od Brusa do Krive Reke, u pomen stradalih stanovnika oktobra meseca 1942. godine i potkopaoničkog sreza održaće se 13. oktobra 2018. godine. Okupljanje učesnika i pokret je u 08:30 časova na trgu Nemanjića (gradski park). Prijava za marš je obavezna na mejl milutinovic.aca@gmail.com.
Staza marša je duga oko 22 kilometara kombinovano asfaltno-makadamska. Visinska razlika je 800 metara. Preporuka je da ne polaze osobe koje nisu u fizičkoj kondiciji. Iako se očekuje lepo vreme učesnici treba da budu spremni za sve atmosferske prilike (planinarska obuća, kabanice itd) jer “Nema odustajanja”. Dobrodošla su nacionalna obeležja bez alkohola, stranačkih i navijačkih obeležja.

Svi zainteresovani koji žele učestvovati na maršu mogu se prijaviti na mejl milutinovic.aca@gmail.com i prate instagram stranu reke_srbije. Bitno je da se javite zbog prevoza nazad od Krive Reke kao i zbog majici ukoliko organizator bude u finansijskoj mogućnosti da ih odštampa.

Pročitajte i tekst:
Mladi maršom odaju poštu postradalim meštanima sela Kriva Reka oktobra 1942.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja