Seminar “HO.RE.CA” u Brzeću 12. septembra 2018.

PKS RPKKrusevac

PKS RPK Rasinskog upravnog okruga, PKS RPK Moravičkog i Raškog upravnog okruga i Italijanska elitna akdemija u sredu 12. septembra 2018. godine organizuju seminar na temu “HO.RE.CA”, u Hotelu “Junior” Brzeće, sa početkom u 11:00 časova .

Seminar je namenjen vlasnicima, direktorima ili menadžerima ugostiteljskih objekta koji se susreću sa izazovima odliva kadrova, kontrolom troškova i privlačenja gostiju. Teme seminara su:
– Unutrašnja organizacija
– Kupci
– Ekonomsko upravljanje
– Kako se razvijati i rasti
Tokom seminara spoznaćete realne probleme sa kojima se susreću ugostitelji i hotelijeri danas i načine za njihovo prevazilaženje.

Pozivamo Vas da prisustvujete seminaru: „HO.RE.CA“, koji će se održati 12.09.2018. godine u 11:00 časova u Hotelu Junior, Brzeće

Elitna italijanska akademija za selekciju, testiranje, obuku i motivaciju menadžera i zaposlenih osnovana je 2015. godine u Firenci. Bavi se ljudskim resursima na jedan nov i revolucionaran način i kompanijama omogućava da, kroz obuku i motivaciju zaposlenih, dobiju maksimum iz svog tima. Idelan je partner za sva mala i srednja preduzeća koja žele stabilan, ali brst razvoj i prosperitet. U ponudi ima konsultantske projekte i veliki broj obuka iz različitih oblasti poslovanja.
Rok za prijavu je 10.09.2018. godine.
Kontakt osobe: Vanja Damljanović, stručni saradnik za edukaciju PKS RPK Kruševac T: 037 441 128 E: vanja.damljanovic@pks.rs i Vesna Baltić Dugalić, Koordinator za usluge u PKS RPK Kraljevo T: 036 331 457 E:vesna.baltic@pks.rs

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja