Biblioteka Brus: Najčitanija knjiga meseca avgusta i predlozi naslova za septembar 2018.

Bibliotekaknjige0918a

Najčitanija knjiga u Narodnoj biblioteci Brus u avgustu mesecu 2018. godine bila je knjiga “Kofer iz Berlina” autorke Jelene Bačić – Alimpić, a za dečiji uzrast knjiga “Iva i skriveni dnevnik“ autorke Kertin Džudi.

Najčitanija knjiga za odrasle čitaoce u avgustu mesecu 2018. god. u Narodnoj biblioteci Brus je “Kofer iz Berlina“ autorke Jelene Bačić – Alimpić. U ovom romanu Jelena kroz paralelne priče prati sudbinu dve hrabre žene u različitim društvenim okolnostima koje će učiniti sve za svoju porodicu.

Najčitanija knjiga za dečiji uzrast u avgustu mesecu je “Iva i skriveni dnevnik“ autorke Kertin Džudi. Četvrta knjiga iz serijala o devojčici Ivi Gordon koja je odlična u rešavanju problema. Kada su ona i Kejt pronašle stari dnevnik, koji je davno napisala devojčica njihovih godina, obe su svesne da neke greške iz prošlosti moraju da se isprave.

Bibliotekaknjige0918b

Predlog knjige za čitanje za mesec septembar zaq odrasle je roman “Dobro je“ autorke Brankice Damjanović, a čitajući ovu knjigu otkrićete zašto je ona različita od svega drugog što se čita u Srbiji.

Predlog za čitanje za dečiji uzrast jeste knjiga “Proleće“ autora Miloša Petkovića. Šumska gospa, najstarija i najmudrija među vilama, bolesna je. Čudnom povezanošću zajedno sa njom i priroda pati, umire, a proleće ne dolazi. Protiv zlih čini koje su odgovorne za ovu pošast, niko nema rešenje. Niko, osmi dvoje malih, hrabrih i po svemu drugačijih junaka.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja