Posetite Letnji vašar u Novom Pazaru i pazarite po najpovoljnijim cenama

NP LetnjiVasar RTVNP

U toku je Letnji vašar u Novom Pazaru, otvoren 24. avgusta i traje do 28. avgusta a koji je tokom prethodna tri dana posetilo više desetina hiljada kupaca i posetilaca.

Direktor Sportsko sajamske ustanove “Pendik”, Enes Pljakić, rekao je da je i više nego zadovoljan manifestacijom i organizacijom, ali i posetom koja je ove godine bila rekordna.

“Mi smo prezadovoljni. Mislim da smo još bolje odradili organizaciju u odnosu na prethodnu godinu što je, naravno, bio i naš cilj. Prodavci već mogu da se pohvale dobrom prodajom, a to pravdaju ne samo niskim cenama već i kvalitetom proizvoda. Turista i kupaca je stiglo sa svih strana. Trećeg dana vašara imali smo odličnu posetu – četiri autobusa su stigla iz Prokuplja, dva autobusa iz Vrnjačke Banje, posetioci iz Niša, Bijelog Polja i mnogih drugih gradova.“

Tokom Letnjeg vašara u Novom Pazaru sportska dvorana „Pendik“ je najveći šoping centar u regionu na kom svoje proizvode izlaže i prodaje preko 120 firmi uz neverovatne popuste pa tako kupci mogu pazariti: farmerice za samo 600 dinara, cipele od 1.000 dinara, trenerke od 1.000 dinara, posteljine od 800 dinara, pidžame od 600 dinara, školske sveske od 10 dinara, košulje od 450 dinara, dečiji duks od 300 dinara, ženske torbe od 400 dinara… i još mnogo kvalitetnih artikala po najpovoljnijim cenama.

Posetite Letnji vašar u Novom Pazaru završnog dana, 28. avgusta, i uverite se i u cene i u kvalitet proizvoda.
Radno vreme vašara je od 10:00 do 22:00 časa.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja