Brus dobija prvi mural zahvaljujući Festivalu “360” i Katarini Vuković

Brus će narednih dana dobiti prvi mural zahvaljujući “Centru za afirmaciju mladih umetnika” i Katarini Vuković.

Katarina Nikola 360a

Brus će u periodu od 22 do 24. avgusta 2018. godine dobiti prvi mural na fasadi zgrade u ulici Kralja Petra Prvog (iznad Maxija) koji će oslikati mladi slikar i muralista Nikola Mihajlović, a zahvaljujući promociji Umetničkog frstivala “360” koji će biti održan u Brusu 2019. godine.

Takođe u okviru promocije i najave Umetničkog festivala “360”, koji će biti održan jula 2019. godine, u petak 24. avgusta 2018. godine biće organizovana izložba slika Jasne Marković (mlade umetnice iz Brusa), projekcija filma srpskog režisera Luke Bursaća (u glavnoj ulici), a po projekciji filma žurka na gradskom bazenu sa muzičarima iz Beograda.

„Najavljeno oslikavanje murala kao i izložba slika, zatim projekcija filma i žurka koji će biti održani 24. avgusta organizovani su u cilju promocije i najave trodnevnog Umetničkog festivala “360” koji je planiran da se održi u Brusu tokom jula meseca 2019. godine zahvaljujući “Centru za afirmaciju mladih umetnika” – rekla je Katarina Vuković, predsednica “Centra za afirmaciju mladih umetnika” i studentkinja Filološkog fakulteta, inače rodom iz Brusa.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja