Radnici JKP Rasina Brus u prvoj akciji dobrovoljnog davanja krvi 2021.

JKPBrus akcija140121b

Brus,15.01.2021. Jučerašnjoj akciji dobrovoljnog davanja krvi u Brusu, koja je prva u 2021. godini, u velikom broju odazvali su se i radnici JKP Rasina Brus.

“Radnici JKP Rasina Brus se redovno odazivaju akcijama za opšte društveno dobro. Posebna nam je čast da na ovaj način možemo pomoći ljudima koje ne poznajemo lično i u nevolji su, a naša krv će im možda i spasiti život. Radnici JKP Rasina  trenutno rade u nezavidnim uslovima za rad sa nedovoljno odgovarajućih sredstava za rad ali nas to ne sprečava da budemo efikasni. Takođe radnici su u nezavidnoj ekonomskoj situaciji usled neisplaćenih finansijskih sredstava koje im pripadaju po važećim zakonima ali i pored svih trenutnih nevolja posao ne trpi, a ovo je samo jedan od dokaza da su radnici ljudi velikog srca i da su uvek spremni da pomognu i priteknu u pomoć građanima.” – reči su Nebojše Jovanovića, predsednika sindikata u JKP Rasina Brus.

Prema rečima sekretara Crvenog krsta Brus, Saše Tomića, u prvoj akciji dobrovoljnog davanja krvi u 2021. godini prikupljeno je 75 jedinica krvi.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja