Bruski osnovci briljirali na okružnim takmičenjima iz engleskog jezika i matematike

Bruski osnovci briljirali na okružnim takmičenjima iz engleskog jezika i matematike, Đorđe Tomić jedini sa maksimalnih 100 poena u okrugu

OSskola 021215

Protreklog vikenda održana su okružna takmičenja iz engleskog jezika i matematike u Kruševcu na kojima su učenici OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” iz Brusa postigli odlične rezultate.

“Brilijanti naše škole OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” iz Brusa ponovo su zablistali na okružnim takmičenjima iz engleskog jezika i matematike. Iz engleskog jezika treća je bila MIONA MOSKOVLJEVIĆ (profesor Ivan Radmanović). Iz matematike u svim razredima sjajni. U četvrtom razredu je KOVAČEVIĆ ĐORĐE osvojio DRUGU nagradu (učiteljica Slađa Stanojević), MIHAJLOVIĆ ANASTASIJA – DRUGA nagrada (učiteljica Dragana Makragić), SELENA LAZAREVIĆ – TREĆA nagrada (učiteljica Makragić Dragana). POHVALE su dobile LAZAREVIĆ LENKA (učiteljica Dragana Makragić) i MILENKOVIĆ MILICA (učiteljica Goca Moskovljević). U petom razredu najbolja je bila SANJA RADMANOVAC, osvojivši DRUGU nagradu (nastavnica Marjana Timotijević). Kod šestaka LUKA MILANOVIĆ je bio DRUGI (nastavnik Neško Milanović), a MINA PETROVIĆ se vratila sa pohvalom. Kod osmog razreda JEVTIĆ MAŠA sa TREĆOM nagradom (nastavnica Marjana Timotijevic).
DjordjeTomic 0518
Najbolji rezultat i jedini sa maksimalnih 100 poena u okrugu je bio ĐORĐE TOMIĆ osvojivši PRVO mesto (nastavnik Vlada Jeličić). LJUBICA MIHAILOVIĆ se vratila sa POHVALOM (nastavnik Neško Milanović). Čestitke učenicima i njihovim profesorima. E to je PONOS BRUSA.” – rekla je Milijana Todorović, direktorica OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” iz Brusa.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja