U Brusu održan sedmi po redu protest “1 od 5 miliona”

ProtestBrus 160319

U Brusu je 16. marta 2019. održan sedmi po redu protest protiv svega lošeg što se dešava u opštini Brus ali i kao podrška građanskim protestima “1 od 5 miliona” koji se održavaju širom Srbije.

Ovoga puta nije bilo govornika sa strane jer po rečima jednog od organizatora protesta u Brus, Aleksandra Grbića, “ne trebaju nam govornici sa strane da oslobađaju Brus…” koji je još jednom izneo da ne treba da se dele građani na partijski podobne i nepodobne jer ovo je naša opština, da ne treba da se zapošljava preko veze već putem konkursa, da treba dati šansu mladim obrazovanim ljudima koji ne moraju biti članovi opštinske vladajuće stranke i sprečiti odlazak mladih iz Brusa i Srbije, da treba više pažnje usmeriti ka poljoprivrednim proizvođačima, da treba stvarno razvijati turizam a ne samo pričati… i na kraju ovog skupa je rekao “iako izgleda da je malo okupljenih na protestu u Brusu oni, i pored toga što nas organizovano prozivaju putem društvenih mreža dodajući nam svakakve epitete, mi nećemo odustati dok vlast u ovoj opštini i ovoj zemlji ne počne da sluša svoj narod – jer vlasti radi za nas, za narod, a ne mi za njih…”
Na ovom protestu nije bilo šetnje glavnom ulicom a naredni protest je zakazan za subotu 23. mart u isto vreme i na istom mestu, u 19:00 časova na Korzou u Brusu.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja