Celovečernji koncert ansambla “KOLO” u Brusu 06. marta

AC Kolo02191

Nacionalni ansambl „Kolo“ održaće celovečernji koncert u Centru za kulturu Brus, pod nazivom “4 godišnja doba – ZIMA”, u sredu 6. marta sa početkom u 19:30 časova.

Interes za koncert Ansambla “Kolo” u Brusu je uvek bio veliki, tako da se i ovoga puta s pravom očekuje puna sala i ovacije brojne publike.
Cena ulaznice: 300 dinara

AC Kolo02193

Ansanbal narodnih igara i pesama Srbije “KOLO” već 71 godinu na visokom umetničkom nivou čuva, neguje i prezentuje srpsku tradicionalnu umetnost, kroz igru, pesmu, muziku i običaje. Više od šezdeset vrhunskih umetnika, igrača koji su istovremeno i pevači, kao i petnaest muzičara, prezentuju raznovrsnu i bogatu tradicionalnu umetnost Srbije. U stvaranju umetničkog repertoara, učestvovali su naši najeminentniji koreografi, kompozitori, kao i mnogobrojni stručni saradnici / etnomuzikolozi, etnolozi, baletski umetnici… / koji su izgradili prepoznatljiv umetnički stil, izražen pre svega u raznolikosti scenskih i muzičkih oblika. Ansambl je stekao izvanrednu reputaciju u zemlji i inostranstvu i nosilac je prestižnih domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja za visoki doprinos u kulturi.

Ansanbal “KOLO” je u okviru dosadašnje turneje “4 godišnja doba – ZIMA” održao koncerte u Aleksandrovcu, Raški, Blacu, a posle koncerta u Brusu nastupiće 07. marta u Prokuplju i 08. marta u Kragujevcu.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja