Kako je nestao signal kablovske u Brusu pred emitovanje emisije “Život priča”?

Brus panorama17

Neposredno pred semitovanje emisije “Život priča” na Prva TV u sredu 27. februara nestao je signal kablovskog operatera u Brusu pa je izvestan broj građana bio uskraćen da odgleda  emisiju.

U emisiji je gostovala Marija Lukić koja je optužila Milutina Jeličića, predsednika opštine Brus, za seksualno uznemiravanje u periodu dok je bila sekretarica OO NS a kasnije i OO SNS u Brusu.
O nestanku signala razgovarali smo sa vlasnikom “City service” čija je firma kablovski operater u Brusu.
“Do nemogućnosti gledanja pomenute emisije došlo je zbog nestanka struje u zgradi Centra za kulturu gde je kablovska oprema. Kako je do toga došlo meni za sada nije poznato osim da nagađam a pravu istinu će utvrditi nadležne službe.
Ono što mene brine je to što je naneta šteta firmi iako nismo krivi za nestanak struje a posebno me brine što su u naselju Selište fizički oštećene instalacije (presečeni kablovi) na 4 stambene zgrade pa je firma imala dodatne troškove da sve osposobi.
Meni je neshvatljivo da je bilo ko mogao da pomisli da će na takav način sprečiti gledanje emisije kada je sve svakodnevno dostupno na internetu i na televiziji.
Ovom prilikom još jednom upućujem reči izvinjenja svim korisnicima “City service” koji su u pomenutom terminu ostali bez signala  u nadi da se ovakve stvari više nikada neće ponoviti.” –  rekao je Zoran Radojković, vlasnik “City service”.

Nezvanično smo čuli da je u toku istraga kriminalističke policije oko slučaja nestanka signala kablovskog distributera i nemogućnosti da jedan broj građana Brusa odgleda emisiju “Život priča” 27. februara.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja