Kancelarija za javna ulaganja u obnovu opštine Brus tokom 2018. uložila 130 miliona dinara

ObnovaBrus 2018

Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije je tokom 2018. godine uložila u obnovu pojedinih objekata na teritoriji opštine Brus 130 miliona dinara. U ovom periodu obnovljen je Dom zdravlja u Brusu, zgrade ambulante u Razbojni i selu Batote kao i rekonstrukcija Srednje škole i sportske hale u Brusu.

DZBrus 0219

Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima uložila je nešto više od 50 miliona dinara u rekonstrukciju zgrade Doma zdravlja Brus. Radovima je obuhvaćena kompletna rekonstrukcija krova sa termoizolacijom, sanacija fasade i promena spoljašnje stolarije čime je  značajno unapređena energetska efikasnost objekta.

DZBatote 18

U potpunu sanaciju zgrade ambulante u selu Batote uloženo je nešto više od 6 miliona dinara. Radovima na obnovi ovog objekta obuhvaćena je rekonstrukcija od poda do krova. Završeni su radovi na sanaciji fasade i krova sa termoizolacijom čime je značajno povećana energetska efikasnost objekta, završeni su radovi na sanaciji podova, zidova i plafona kao i na rekonstrukciji kanalizacione i vodovodne mreže sa sanacijom mokrih čvorova.

DZRazbojna 18

Za potpunu sanaciju zgrade ambulante u selu Razbojna Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima uložila je više od 4 miliona dinara. I ovde je urađena rekonstrukcija od poda do krova.

Pri kraju su radovi na sanaciji i kompletnoj rekonstrukciji Srednje škole u Brusu a Kancelarija za uravljanje javnim ulaganjima za adaptaciju ove školske zgrade i sportske hale izdvojila je blizu 70 miliona dinara.

SrednjaS Brus0219

Urađena je kompletna sanacija školske zgrade – rekonsktrukcija krovne konstrukcije, sanacija zidova, podova, kanalizacije i sanitarnih čvorova, zamena unutrašnje i spoljašnje stolarije kao i termoizolacija fasade čime je poboljšana i energetska efikasnost objekta.

HalaBrus 0219

Pored školske zgrade komplet je obnovljena i sportska hala sa svlačionicama, ugrađen video nadzor kao i protivpožarni alarm.

Radove na sanaciji ovih objekata izela je firma Građing d.o.o. iz Aleksandrovca.
Finansijski podaci preuzeti sa sajta Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja