Kancelarija za javna ulaganja u obnovu opštine Brus tokom 2018. uložila 130 miliona dinara

ObnovaBrus 2018

Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije je tokom 2018. godine uložila u obnovu pojedinih objekata na teritoriji opštine Brus 130 miliona dinara. U ovom periodu obnovljen je Dom zdravlja u Brusu, zgrade ambulante u Razbojni i selu Batote kao i rekonstrukcija Srednje škole i sportske hale u Brusu.

DZBrus 0219

Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima uložila je nešto više od 50 miliona dinara u rekonstrukciju zgrade Doma zdravlja Brus. Radovima je obuhvaćena kompletna rekonstrukcija krova sa termoizolacijom, sanacija fasade i promena spoljašnje stolarije čime je  značajno unapređena energetska efikasnost objekta.

DZBatote 18

U potpunu sanaciju zgrade ambulante u selu Batote uloženo je nešto više od 6 miliona dinara. Radovima na obnovi ovog objekta obuhvaćena je rekonstrukcija od poda do krova. Završeni su radovi na sanaciji fasade i krova sa termoizolacijom čime je značajno povećana energetska efikasnost objekta, završeni su radovi na sanaciji podova, zidova i plafona kao i na rekonstrukciji kanalizacione i vodovodne mreže sa sanacijom mokrih čvorova.

DZRazbojna 18

Za potpunu sanaciju zgrade ambulante u selu Razbojna Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima uložila je više od 4 miliona dinara. I ovde je urađena rekonstrukcija od poda do krova.

Pri kraju su radovi na sanaciji i kompletnoj rekonstrukciji Srednje škole u Brusu a Kancelarija za uravljanje javnim ulaganjima za adaptaciju ove školske zgrade i sportske hale izdvojila je blizu 70 miliona dinara.

SrednjaS Brus0219

Urađena je kompletna sanacija školske zgrade – rekonsktrukcija krovne konstrukcije, sanacija zidova, podova, kanalizacije i sanitarnih čvorova, zamena unutrašnje i spoljašnje stolarije kao i termoizolacija fasade čime je poboljšana i energetska efikasnost objekta.

HalaBrus 0219

Pored školske zgrade komplet je obnovljena i sportska hala sa svlačionicama, ugrađen video nadzor kao i protivpožarni alarm.

Radove na sanaciji ovih objekata izela je firma Građing d.o.o. iz Aleksandrovca.
Finansijski podaci preuzeti sa sajta Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja