Promocija Guitar Art Winter Festa 2020 u hotelu GRAND 20. februara

KingsofStrings Grand0219

Promocija Guitar Art Winter Festa 2020 uz koncert novog festivalskog projekta – Kings of Strings The Youngsters, održaće se u sredu 20. februara na Kopaoniku u hotelu Grand, u Aperitiv baru sa početkom u 21:00.

U okviru promocije GAWF projekta i programa prisutnima će se obratiti predsednik opstine Raška Ignjat Rakitić i direktor Guitar Art Festivala Boško Radojković, a nakon obraćanja održaće se premijerni koncert Kings of Strings The Youngsters koji čine Mozes Rosenberga iz čuvene Rosenberg porodice sa svojim džez „manouche“ stilom, Jorgos Jorgopulos grčki virtuoz na buzukiju i svestrani fingerstyle srpski gitarista Bojan Ivanovski.

Guitar Art Winter Fest je muzička manisfestacija koja će se održavati u samom centru Kopaonika i okupljaće brojne poznate klasične, džez, flamenko, etno i pop izvođače iz regiona i sveta.

Muzički program GAWF održavaće se u okviru čuvenog hotela Grand, koji već skoro tri decenije predstavlja ponos srpskog hotelijerstva. Pored muzičkog dela biće predstavljeni i prateći sadržaji: izložbe, zimski art bioskop i predavanja.

Guitar Art Festival pokreće zimsko izdanje festivala nakon 20 uspešnih godina velikog beogradskog festivala, koji je do sada producirao 315 koncerata sa preko 210.000 posetilaca, kao i 13 izdanja letnjeg festivala Guitar Art Summer Festa u Herceg Novom.

Cilj GAWF je da se kroz kreativnu industriju Kopaonik i Opština Raška dalje razvijaju kao obavezna festivalska lokacija u zemlji i regionu, sa ekskluzivnim kulturnim i umetničkim sadržajem.

Vidimo se na Kopaoniku!

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja