“Bruski vitezovi” priskakali u pomoć građanima tokom snežnih padavina

Članovi udruženja “Bruski vitezovi” priskakali su u pomoć ugroženim građanima tokom proteklih snežnih dana.

BruskiVitezovi 1904

Sneg koji je predhodnih dana napadao u opštini Brus doveo je da se pojedini putni pravci teže čiste kao i da se pojedini građani osećaju nemoćnim prvestveno stara lica.

Njima su u pomoć pritekli članovi udruženja “Bruski vitezovi” koji su pomogli pri čišćenju puta u mesnoj zajednici Batote, gde su obišli domaćinstva u zaseocima Zdravkovići i Košutica kako bi ponudlili svoju pomoć u čišćenju smetova i snega.

BruskiVitezovi 1902 BruskiVitezovi 1903

Učesnici ove akcije Dalibor Zdravkovic i Aca Deljanin kao i ostali članovi udruženja Bruski vitezovi nastavljaju sa pružanjem pomoći svim ugroženim građanima i u narednom periodu

BruskiVitezovi 1901

Udruženje “Bruski vitezovi” je osnovano početkom 2018. godine radi ostvarivanja ciljeva u oblasti humanitarnog rada i pomoć svim ugroženim građanima a posebno starim i iznemoglim licima, prvenstveno na teritoriji opštine Brus.
Jedan od ciljeva je i pomoć turistima na putu Brus Kopaonik naročito u zimskim uslovima, zatim organizacija društvno korisnih i humanitarnih akcija, uspostavljanje i razvoj lokalne, međugradske i međunarodne saradnje i razmene znanja iskustava i dobre prakse sa drugim udruženjima i angažovanim pojedincima, organizovanje sportskih i kulturno umetničkih manifestacija, zastupanje interesa članova udruženja pred lokalnim i republičkim organima, kao i ostvarivanje svih ostalih ciljeva koji mogu da doprinesu razvoju ili promociji pitanja od značaja kako za građane tako i udruženje “Bruski vitezovi”.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja