RPK Kruševac: Održan Božićni doručak i dodeljene nagrade najuspešnijim privrednicima za 2018.

Bozicnidorucak2019 1

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Rasinskog upravnog okruga u okviru svečane sednice Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore Rasinskog upravnog okruga, tradicionalno, drugog dana Božića, 08.01.2019.godine organizovala je “Božićni privredni doručak 2019”

Bozicnidorucak2019 EpDavidBozicnidorucak2019 AAtanaskovic

Privrednike su pozdravili: njegovo preosveštenstvo, episkop kruševački gospodin David Perović, predsednica Parlamenta privrednika Rasinskog upravnog okruga gospođa Anđelka Atanasković, generalni direktor PPT Namenska ad Trstenik i direktor Regionalne privredne komore Rasinskog upravnog okruga, domaćin skupa, gospodin Predrag Vukićević.

Bozicnidorucak2019 PVukicevic

Gospodin Vukićević, uz blagoslov preosveštenog episkopa kruševačkog gospodina Davida, na najradosniji hrišćanski praznik, poželeo je srećan Božić i pozvao privrednike i poslovne partnere da zajedno u jedinstvu i slozi započnu Novu poslovnu godinu. Sumirajući rezultate g-din Vukićević je istakao da je prethodnu godinu obeležila rekordna investiciona aktivnost, rast spoljnotrgovinske razmene, rast industrijske proizvodnje, rast zaposlenosti i povećan broj privrednih subjekata preko 11.000, a u okviru aktivnosti Privredne komore Srbije, kada je dualno obrazovanje u pitanju, da se u školskoj 2018./2019. godini po prvi put po dualnom prinicipu u Kruševcu i Trsteniku školuje 75 učenika u tri srednje stručne škole i 18 kompanija za tri obrazovna profila. Za visoku investicionu aktivnost pored zahvalnosti privrednim subjektima, najveću zahvalnost za dolazak najvećih investitora u Republiku Srbiju, prema rečima direktora Vukićevia dugujemo našem predsedniku g-dinu Aleksandru Vučiću, a u Rasinskom okrugu g-dinu Bratislavu Gašiću, koji je i prvi dobitnik nagrade na Božićnom privrednom doručku, kada su nagrade ustanovlјene.

U 2019.godini nastaviće se dijalog privrede i Vlade Republike Srbije i nastavće se sa aktivnostima na stvaranju povoljnijeg privredog ambijenta: poreske olakšice i subencije za privredne subjekte, podsticaj zapošljavanju radnika i podrška novoosnovanim firmama.

Bozicnidorucak2019 nagradjeni

Tokom “Božićnog privrednog doručka 2019” najuspešnijim privrednicima podeljene su nagrade:
Nagrada Menadžer godine dodeljena je Supply Chain Manager – u kompanije Cooper Tires and Rubber Company Serbia, Kruševac – Nenadu Dojčiloviću
Nagrada Izvoznik godine dodeljena je kompaniji VINO ŽUPA a.d. – Aleksandrovac
Nagrada za doprinos razvoju lokalne zajednice dodeljena je ustanovi VASPITNO-POPRAVNI DOM – Kruševac
Nagrada za kvalitet proizvoda dodeljena je preduzeću SLOGA d.o.o. – Kruševac
Nagrada za doprinos u razvoju zdravstvenog turizma dodeljena je Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju RIBARSKA BANJA
Nagrada za doprinos razvoju preduzetništva dodeljena je firmi ART-BATA – Stopanja

Organizacijom “Božićnog privrednog doručka 2019” obeležen je Božićni praznik i početak još uspešnije poslovne godine, a poslovni uspesu i rezutati u prethodnoj godini krunisani su prestižnim priznanjima – povelјom i zlatnikom.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja