Upravnik zgrade u Brusu svojim gestom obradovao najmlađe ali i ostale stanare

Zgrada NG19a

Uoči Nove godine Zoran Filipović, upravnik zgrade u Brusu, obradovao je najmlađe stanare i njihove roditelje kao i sve one koji će tokom novogodišnjih praznika posećivati rođake i prijatelje koji žive u zgradi koja se nalazi u ul. Kralja Petra I 142.

Zgrada NG19c

Naime, posle uspešne akcije promene ulaznih vrata i krečenja fasade kao i drugih sitnih popravki Zoran Filipović je u dogovoru sa stanarima odlučio da od dela preostalog novca kupi ukrase za hodnik i stepenište kao i jelku ali i paketiće za najmlađe stanare.

Zgrada NG19b

Akcija je bila prijatno iznenađenje za pojedine stanare koji su se okupili u petak 28. decembra kod jelke kako bi svi zajedno simbolično ispratili 2018. i dočekali Novu godinu ali prisustvovali podeli paketića najmlađima.

Zgrada NG19d

Tom prilikom podeljena su samo tri paketića jer toliko je u zgradi najmlađih stanara. Po rečima sadašnjeg upravnika Zorana Filipovića do nedavno, do pre dvadesetak godina, u zgradi je bilo puno više dece ali većina je krenula na školovanje i nažalost nastavili život van Brusa.
Veoma je teško i neobično da u zgradi ima samo troje dece što i ne uliva neku nadu u bolju budućnost ali stanari ove zgrade se nadaju da će se već tokom Nove 2019. godine što šta promeniti na bolje i da će se stvoriti privredni i ekonomski uslovi za povratak mladih u opštinu Brus.

Iskreno se nadamo se da će se želje upravnika zgrade Zorana Filipovića i ostalih stanara ostvariti i da će tokom narednih godina u opštini Brus biti sve više mladih ali i dece.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja