Obezbeđeno besplatno skijanje na Kopaoniku za učenike i studente opštine Brus

OSRazbojna ski161216 1

Lokalna samouprava opštine Brus obnovila je i potpisala ugovor sa JP Skijališta Srbije kojim je omogućila, odnosno obezbedila, besplatno skijanje za svoje učenike i studente na Kopaoniku tokom zimske sezone 2018/19. Pravo na besplatno skijanje moći će da se ostvari najverovatnije već od petka 28. decembra 2018. godine.

Više o potpisivanju ugovora i besplatnom skijanju đaka i studenata sa teritorije opštine Brus u ski centru Kopaonik rekao je Nenad Milenković, direktor Sportskog centra Brus:MilenkovicN 1217

“Opština Brus je juče potpisala ugovor sa JP “Skijališta Srbije” za besplatno skijanje učenika i studenata sa teritorije Brusa tokom ski sezone 2018/19. godine. Što se tiče organizacije odlazaka dogovorićemo se sa školama da se ide po utvrđenom redosledu kako bi svi učenici, koji su zainteresovani, mogli da skijaju. Nadam se da će prva grupa učenika krenuti na besplatno skijanje već u petak 28. decembra 2018. godine ali ostaje da potvrdimo termin odlaska što ćemo blagovremeno i učiniti”.  – rekao je Nenad Milenković, direktor SC Brus.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja