Veliko nevreme zahvatilo deo sela Radunje u blaževačkom kraju

Radunje Gasici07194

U petak 19. jula kratkotrajno ali veoma jako nevreme zadesilo je deo sela Radunje u blaževačkom kraju nanevši veliku štetu.

Radunje Gasici07191

Oko 11:30 časova u zaseoku Gašići u selu Radunje padao je grad itezivno dvadesetak minuta bez prestanka uništivši poljoprivredne zasade.

Radunje Gasici07195

Kako kažu meštani:
“Nevreme je pogodilo samo gornji deo sela Radunje zaseok Gašića i uništio je pojedine malinjake kao i ostale poljoprivredne kulture. To je bilo tako stašno i jako nevreme da je oštetilo put a i most je dosta oštećen, takoreći uništen. Strašno je bilo… Seljani su bili uplašeni jer to je tako tutnjelo i natuštilo se da je hukala cela planina. Most koji je oštećen ima krila urađena od betona koje je podkopala voda a talpe su istrulele i samo što neko ne propadne kroz trule grede. Posle ove katastrofe ne znamo šta da radimo… Sve je uništeno…”

Radunje Gasici07193

Prema rečima meštana, za sada niko iz nadležnih službi nije obilazio ovaj zaseok kako bi se utvrdila šteta ali meštani se nadaju da će ih neko obići i da će se pronaći način da se saniraju nastale štete…

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja