Biblioteka Brus: Najčitanija knjiga meseca juna i predlozi za jul 2019.

Biblioteka logo

Najčitanija knjiga u Narodnoj biblioteci Brus u junu mesecu 2019. godine bila je knjiga ”Njegove bele rukavice” autorke Jelene Bačić Alimpić, a za dečiji uzrast knjiga ”Zov divljine” autora Džeka Londona.

Najčitanija knjiga za odrasle čitaoce u Narodnoj biblioteci Brus u junu mesecu 2019. godine bila je knjiga ”Njegove bele rukavice” autorke Jelene Bačić Alimpić. Jelena Bačić Alimpić, nagrađivana autorka najčitanijih romana u Srbiji, u knjizi ”Njegove bele rukavice” donosi priču jedne neobične, hrabre i uporne žene i majke koja neće podleći nedaćama, već će se hrabro uhvatiti ukoštac sa životom i istrajati u toj borbi do samog kraja.
Predlog za čitanje tokom jula meseca je knjiga “U domu” autora Sibina R. Šovića. Sibin R. Šović je profesor, književnik, književni kritičar i lektor za srpski jezik. Objavio je 26 književnih dela,a ovo mu je najnovije u kome ćete uživati čitajući ga.

Najčitanija knjiga za dečiji uzrast za juni mesec bila je knjiga “Zov divljine” autora Džeka Londona. Zov divljine je avanturistički kratki roman. Glavni protagonist je pas Bak, koji živi udobnim životom kućnog ljubimca u Kaliforniji, sve dok ga ne ukradu krijumčari i odvedu u Jukon, na krajni sever Kanade, gde služi kao pas tegljač. Služeći nekoliko gospodara, Bak sagledava surovost prirode i otkriva sopstvene urođene instikte.
Kao predlog za čitanje u julu mesecu je knjiga “Čarobnica sa sprata niže” autora Marćina Ščigjelskog. Ova nesvakidašnja priča obuzeće vas dok ne saznate šta je bilo na kraju.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja