Etno grupa Brus nastavlja sa uspešnim nastupima u 2019.

EtnoGrupaBrus06192

Etno grupa Brus nastavlja sa uspešnim nastupima u 2019. godini. Posle nastupa na Međunarodnom festival folklora i kulturne baštine – Blace 2019. tokom leta ih očekuje više gostovanja kako u Srbiji tako i u inostranstvu. 

EtnoGrupaBrus06193

“Proteklog vikenda nastupali smo na Međunarodnom festivalu folklora i kulturne baštine – Blace 2019. koji je održan u Kulturnom centru Blace, u organizaciji KUD “Stojan Novaković” iz Blaca, na kom su učestvovala etno društva iz Bugarske, Makedonije, Srbije…
U revijalnom delu nastupili su mlađi članovi pevačke etno grupe dok su u takmičarskom delu nastupili stariji članovi ostvarivši zapažene rezultate na ovogodišnjem festivalu. U kategoriji izvođenja kola na fruli, Emilija Nedeljković je bila druga, Luka Milanović je osvojio treće mesto, dok je u kategoriji pevanja starija pevačka grupa osvojila prvo mesto.” – rekla je Marija Aleksić, u ime Etno grupe Brus.

EtnoGrupaBrus06194

U narednom, letnjem, periodu pevačku Etno grupu Brus očekuju brojni nastupi o čemu je takođe pričala Marija Aleksić:

“Početkom jula meseca nastupićemo u Brzeću, u okviru manifestacije Kopaoničko Metođe, zatim u selu Pleš na “Danima maline”. U avgustu, smo na “Golijskim susretima” u mestu Gradac (Raška), i na “Danima preobraženja” u Brusu a krajem avgusta predviđen je za nastup u Berovu (Makedonija). U septembru mesecu putujemo na međunarodni festival “Pieria fest” u Nei Poriju (Grčka) a u međuvremenu možda bude poziva za gostovanje na još nekim festivalima što ćemo pokušati da uklopimo u već navedene aktivnosti koje nas očekuju tokom leta.”

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja