Nastavljeni radovi na uređenju crkve Sveti Stefan u Ravnima

Ravni crkva05191

Nastavljeni su radovi na uređenju crkve Sveti Stefan u zaseoku Trišići u Ravnima. Posle izgradnje crkve brvnare i zvonika na redu su radovi na izgradnji i ukrovljenju objekta pored crkve koji su počeli danas a nastavljaju se sutra izlivanjem ploče i postavljanjem drvene konstrukcije. 

Ravni crkva0817

Akciju izgradnje crkve u zaseoku Trišići koja je posvećena Svetom Stefanu pokrenula je Slavica Erić sa svojom decom Draganom i Danijelom, uz pomoć porodice, šire familije i stanovnika sela Ravni kako bi meštani mogli da se sabiraju u crkvi, na mestu gde je bilo crkveno zemljište i molitvište bez objekta.

Ravni crkva05192

Kada se završe radovi na izgradnji i pokrivanju objekta za sedenje u planu je da se osvešta crkva što će najverovatnije biti 15. avgusta, na praznik Svetog Stefana.
Da bi radovi išli planiranim tempom potrebna su i određena novčana sredstava za građu za krov, kasnije za crep i oluke pa ako ste u prilici da pomognete završetak radova na crkvi, u zaseoku Trišići, obratite se Dejanu Krpiću lično u Kafani RAJ u Ravnima ili na tel: +381 65 88 32 200

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja