Suđenje u Brusu: “Čiji je ovaj, naš ili…?” (video+foto)

001

Brus, 27.05.2019. – Danas se u Osnovnom sudu u Brusu održava ročište sudskog procesa koji se vodi protiv Milutina Jeličića povodom optužbi za seksualno uznemiravanje koje je u žiži interesovanja javnosti, kako na lokalu tako i šire.
Ispred zgrade suda okupile su se pristalice koje daju podršku jednoj ili drugoj strani – na jednoj strani su pristalice sa majicama na kojima piše “Pravda za Jutku” a na drugoj Inicijativa “Ne davimo Beograd” sa transparentom “Pravda za Mariju Lukić”… Prisutno je i dosta lokalnih funkcionera, pojedini članovi Opštinskog veća, a u masi je primećen i aktuelni predsednik opštine Brus .
Pri prolazu do suda jedna žena, sa majicom na kojoj je bio natpis “Pravda za Jutku”, zaustavila je medije rečima “Gde će ovaj? Čiji je ovaj, naš ili…?” i ovom rečenicom, tj. pitanjem, rečeno je sve što se tiče samog suđenja.
Zaposleni u Opštini Brus bi trebalo da se okrenu svakodnevniom poslovima u cilju ekonomskog razvoja Brusa a ne da “polarizuju” meštane i medije što sigurno neće biti dobro u budućnosti, “ni za naše, ni za njihove” kako reče ona žena, jer će “ničiji” narod to osetiti… a već oseća…
Nenad Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja