Raspored predtakmičenja za 32. Sabor frulaša Srbije “Oj Moravo” u Prislonici

PrislonicaFrula

Povodom 32. Sabora frulaša Srbije koji će se održati 20. i 21. jula 2019. godine u Prislonici kod Čačka donet je raspored predtakmičenja po regionima i kategorijama.

Predtakmičenja za 32. Sabor frulaša Srbije “Oj Moravo“ održaće se u sledećim mestima:

OSANICA, kod Žagubice 25.05.2019. za region Braničevski – predtakmičenje u kategorijama: mladi frulaši, izvorno i savremeno u organizaciji Turističke organizacije  i Udruženje frulaša i etnomuzičara Flujer iz Osanice

IGROŠ, kod Brusa 08.06.2019. za region Rasinski, Raški, Kosovo i Metohija – predtakmičenje u kategorijama: mladi frulaši, izvorno i savremeno u organizaciji Turističke organizacije, MZ Igroš i KUU “Kopaonička frula”.

BOLjEVAC 09.06.2019. za region Zaječarski i Borski – predtakmičenje u kategorijama: mladi frulaši i izvorno u organizaciji Kulturno obrazovnog centra Boljevac.

RAČA 14.06.2019. za region Šumadijski, Pomoravski, Podunavski i Grad Beograd – predtakmičenje u kategorijama: mladi frulaši, izvorno i savremeno u organizaciji Turističke organizacije i Kulturnog centra “Radoje Domanović” Rača.

VRANjSKA BANjA 21.06.2019. za region Pčinjski, Jablanički, Pirotski, Toplički i  Nišavski – predtakmičenje u kategorijama: mladi frulaši, izvorno i savremeno u organizaciji Narodni univerzitet Vranje.

IĐOŠ, kod Kikinde 06.07.2019. za region Vojvodina i Grad Beograd – predtakmičenje u kategorijama: mladi frulaši, izvorno i savremeno u organizaciji , Kulturno prosvetnog društva “Milivoj Omorac“ Iđoš.

Povodom 32. Sabora frulaša „OJ MORAVO“ raspisani su Konkurs za savremenu kompoziciju na fruli inspirisanu narodnom tradicijom i Pesnički konkurs za najlepšu pesmu o fruli.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja