Aleksandar Kikanović trči za život Nikole Stakića i uz podršku građana Brusa

AleksandarKikanovic 190519

Lozničanin Aleksandar Kikanović koji je krenuo na hodočašće prema Hilandaru sa humanitarnom misijom “Trka za život” u cilju pomoći dvogodišnjem Nikoli Stakiću iz Mačvanskog Prnjavora danas je prošao kroz Brus.

Osmog dana humanitarnog hodočašća, na koje je krenuo 12. maja iz rodne Loznice, Aleksandar Kikanović je stigao do Brusa gde će napraviti pauzu i prenoćiti a ujutru nastaviti put i humanitarnu misiju.

Tokom kratkog boravka u Brusu Aleksandar je pridobio simpatije i podršku građana a imao je priliku da se kroz razgovor upozna i sa mnogobrojnim detaljima samog mesta ali i dobije informacije za nastavak hodočašća.

GoranSljivic 190519

Logističku podršku tokom prolaska kroz opštinu Brus imao je od Gorana Šljivića i njegovog sina Ilije a gostoprimstvo su mu pružili restoran Koliba u Brzeću kao i Konak Dobrodolac gde će prenoćiti.

SasaM AcaK 190519

Da su sportisti pravi humanitarci danas je svojim gestom pokazao i internacionalac Saša Marković, fudbaler Apolona iz Limasola, koji je pružio punu podršku Aleksandru poželevši mu da istraje u misiji za pomoć malom Nikoli Stakiću i da će sigurno svi pomoći i pridružiti se akciji. 

Pomoc NikolaStakic0519

Aleksandar Kikanović svoju humanitarnu misiju i hodočašće ka manastiru Hilandar nastavlja iz Brusa 20. maja u 07:00 časova put Blaca, pa zatim Prokuplja, Vranja, Preševa… i tako do manastira Hilandar gde po planu treba da stigne 04. juna 2019. godine.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja