Na festivalu Fedraro 2019 i dva dramska studia iz Brusa

Fedraro0519

Na 23. Festivalu dramskog amaterskog stvaralaštva Rasinskog okruga – FEDRARO 2019 učestvovaće i dva dramska studia iz Brusa – Dramski studio Srednje škole Brus sa predstavom “UJEŽ na južnjački način” i Dramski studio PU “Pahuljice” Brus sa predstavom “Ženidba Deda Mraza”.

Festival dramskog amaterskog stvaralaštva Rasinskog okruga – FEDRARO 2019 održaće se od 17. do 25. maja u Domu kulture u Trebotinu a glumci iz Brusa nastupiće u četvrtak, 23. maja.
U 19:30 časova Dramski studio PU “Pahuljice” Brus izvešće predstavu  “Ženidba Deda Mraza” po tekstu Vladana Jevtić koji je i režirao predstavu dok u 20:30 časova nastupa  Dramski studio Srednje škole u Brusu sa predstavom “UJEŽ na južnjački način” po tekstu Branislava Nušića a u režiji Ljubiše Krasića.
Na festivalu FEDRARO učestvuju amterska pozorišta, dramski studiji, sekcije i grupe sa teritorije Rasinskog okruga sa predstavom koja do sada nije igrana na ovom festivalu i konkurišu za Republičke festivale: Festival amaterskih pozorišta u Kuli i FEDRAS (Malo Crniće).

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja