PKS RPK Kruševac otvara put izvoznicima iz Rasinskog okruga i Srbije

PKS RPKKrusevac

PKS RPK Kruševac je potpisala Memorandum o razumevanju sa Kinesko centralno evropskom logističkom trgovinskom zonom CECZ Co.Ltd na osnovu principa uzajamne koristi i zajedničkog razvoja.

Saradnja će se zasnivati na : učešću u organizaciji, promociji izložbi, konferencija, B2B sastanaka, pružanju usluga za razvoj partnerstva, razmeni informacija, konsultacija, zajedničkoj razradi projekata i programa kao i zajedničkoj realizaciji projekata, razmeni informacija i znanja koje doprinose razvoju obe zemlje.
PKS RPK Kruševac je dobila izložbeni prostor u okviru Centralno evropsko logističke trgovinske zone CECZ Co. Ltd. u Budimpešti, gde će se predstaviti proizvodi Rasinskog okruga i Srbije. Izložbeni postor „Show room corner” predstavljaće priliku da se proizvodi iz Rasinskog okruga i drugih delova Srbije promovišu i prezentuju kineskim delegacijama koje dolaze u CECZ Co. Budimpešta, čitave godine.
I ove godine Privredna komora Rasinskog upravnog okruga organizuje posetu Kineskom sajmu brendova  2019 u Budimpešti u junu mesecu, kao i nastup kompanija na Kineskom uvoznom Sajmu.
Kompletan tekst OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja