Održan tradicionalni Vaskršnji koncert KUU “Kopaonička frula” u Domu za stara lica u Brusu

KUUFrula 04192

KUU “Kopaonička frula” Brus od svog formiranja tradicionalno daje program u Domu za stara lica u Brusu povodom Vaskrsa i vaskršnjih praznika.

KUUFrula 04191

Tako je bilo i ove godine, na Svetli ili Vaskrsni utorak, kada su prijatno iznenadili stanare Doma za stara lica u Brusu i uneli im tračak sreće i zadovoljstva.

KUUFrula 04193

“Evo, već tradicionalno, u vreme vaskršnjih praznika članovi KUU “Kopaonička frula” Brus drže kraći koncert u Domu za stara lica u Brusu.  Doček je bio veoma srdačan, saradnja na visokom nivou i  sa velikim uvažavanjem. Bake i deke su baš bili srećni i zadovoljni našom posetom a naročito programom. Bilo je tu i suza radosnica kao i zahteva da se češće pojavljujemo. Deca vole da daju program za stara lica, naročito stanare doma u Brusu, jer sam ih tako naučio. Program koji su vodile devojčice iz četvrtog razreda Anastasija Petrović i Selena Lazarević trajao je oko 40 minuta. Mnogi su tražili da se igra još, pa su deca odigrala i SA-SA i Vlaško kolo a među publikom je nastalo pravo oduševljenje ali i za izvođače. Nadam se da ćemo uskoro ponovo nastupati i uneti još više sreće i zadovoljstva licima koja su smeštena u Domu za stare u Brusu” – rekao je Milutin Cvejić, umetnički rukovodilac KUU “Kopaonička frula” Brus.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja