Dunav osiguranje popust za nezaboravan spust

Da li ste isplanirali zimovanje?

DUNAV zimskipopust1920

Kompanija „Dunav“ započela je akciju „Popust za nezaboravan spust“, u okviru koje će korisnici usluga moći da ostvare znatne popuste na visinu premije za putna i imovinska osiguranja, kao i na mnogobrojne usluge „Dunav auta“ za zimsku sezonu.

“Kako bismo podigli svest o značaju sigurnog i bezbednog putovanja i učešća u saobraćaju, pogotovo u predstojećim zimskim danima, kao i sigurnosti tokom boravka u inostranstvu, i istakli važnost putničkog zdravstvenog osiguranja i osiguranja imovine: kuće ili stana, dok smo na putovanju, za sve naše osiguranike pripremili smo specijalne popuste za ove vidove osiguranja, kao i na dodatne usluge i proizvode neophodne za bezbednu i udobnu vožnju koju pruža „Dunav auto“ – rekao je Branimir Džodić, direktor Glavne filijale „Dunav osiguranja“ u Kruševcu.

Svi osiguranici će tokom zimske akcije „Popust za nezaboravan spust” do 29. februara moći da ostvare popuste od 10 odsto na putničko zdravstveno osiguranje u poslovnicama Kompanije, 15 odsto popusta na paket putnog osiguranja, koji obuhvata polisu putničkog zdravstvenog osiguranja, osiguranje od nezgode i od građanske odgovornosti, kao i 20 odsto popusta na paket putnog osiguranja za slučaj otkazivanja putovanja ili osiguranje prtljaga.

 Polisu putničkog zdravstvenog osiguranja korisnici će moći da zaključe komforno, iz svog doma ili automobila – onlajn uz 15 odsto popusta, klikom na Kupi online, na sajtu Kompanije „Dunav osiguranje“.

 I to nije sve!

Uz ove pogodnosti, svi koji zaključe polisu putničkog zdravstvenog osiguranja ili paketa putnog osiguranja dobijaju i sledeće:

  • specijalnu cenu za osiguranje doma, za vreme trajanja godišnjeg odmora, putem paketa „zimska čuvarkuća“;
  • popust od 20 odsto na proizvode karakteristične za zimski period, na prodajnim mestima „Dunav auta“, kao što su: zimska tečnosti za vetrobranska stakla, proizvodi iz asortimana auto-kozmetike, bezbednosni komplet, lanci za sneg, ali i
  • Popust od 20 odsto na usluge montaže, demontaže, balansiranja pneumatika i centriranja trapa na prodajnim mestima „Dunav auta“ .

„Dunav centri“ nalaze se su u svim većim gradovima širom Srbije: u Beogradu, Somboru, Zrenjaninu, Zaječaru, Kruševcu, Jagodini, Kraljevu, Smederevu, Šapcu, Loznici, Užicu, Nišu, Pirotu, Leskovcu, Vranju…

Sve u vezi s promotivnim uslovima Zimske akcije zainteresovani građani mogu saznati na više od 600 prodajnih mesta Kompanije ili besplatnim pozivom na telefonski broj Kontakt centra 0800 386 286, kao i na internet adresi www.dunav.com.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja