U Brusu se ponovo igra takmičarska košarka zahvaljujući kadetima KK Kopaonik

Posle kraće pauze KK Kopaonik je ponovo na košarkaškoj mapi Srbije.

KKKopaonik 1119a

Posle odigrane Letnje lige koja je bila uslov za dobijanje licence za takmičenje od KS Srbije u Brusu se ponovo igra takmičarska košarka.
Ovoga puta u pitanju je selekcija kadeta rođenih 2002/2006 godine koji se takmiče u Regionalnoj kadetskoj ligi – grupa C zajedno sa KK Svilajnac, KK Napredak, KK Jagodina i KK Paraćin.

Trenutno klub ima 19 registrovanih i licenciranih igrača  a svakim danom interesovanje u školi i gradu je sve intenzivnije.

KKKopaonik 1119b

Selekciju, treninge i utakmice vodi Saša Šović, veliki poznavalac i zaljubljenik u košarku dok je sekretar kluba Ivan Trišović koji se angažuju da se što više dece bavi sportom a naročito košarkom. Iako je stav svih u klubu da ekipu čine prvenstveno deca rođena u opštini Brus to ne znači da su kadetima iz komšiluka vrata ovog kluba zatvorena, naprotiv vrata su širom otvorena za svu decu koja žele da se bave košarkom i nose dres KK Kopaonik. Članstvo u klubu je besplatno a jedini izvor finansiranja kluba je budžet koji je dodelila lokalna samouprava.
Kadeti KK Kopaonik naredni meč bi trebalo da igraju u Brusu 30. novembra 2019. godine protiv KK Svilajnac o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja