Put prema selu Osredci i Kriva Reka pod ledom za Božić 2020

Osredci 070120

Već smo pisali da su većina zaseoka u Krivoj Reci kopaoničkoj zavejani a stižu fotografije puta do ovog sela i Osredaka.

Osredci 0701201 Osredci 0701202 Osredci 0701203

“Evo par današnjih slika puta iz Osredaka i prema Krivoj Reci. Krenuli smo u posetu familiji na Božić ali nas je iznenadilo stanje puta. Totalna poledica i nema dovoljno bačene rizle na putu. Kao da niko ne želi rizlu da baci i da saobraćaj bude bezbedniji i normalniji. Čak i manji terenci stanu i ni makac. Ovo je bruka. Stave neke male gomilice rizle kraj puta pa da sami vozači bacaju…. Znači ko ide put Osredaka i Krive Reke u gepek lopatu i bacaj.”

Osredci 0701204

“Tek je bilo strašno u povratku, niz brdo… vozilo po ledu samo klizi. Ide se centimetar po centimetar. Kao da nikog nije briga za ovaj narod u planini. Naš terenac je sa novim gumama i 4×4 pa je na 2 mesta malo zaljuljao. Manji auti kraj puta parkiraju. Ko ima jednu vuču ne može gore… Ima li ko da pokaže ovom narodu koji je u planini da im je stalo do njih? Pitam se da li je i ovo deo opštine Brus i države Srbije? Zna li neko šta i kako preživljava ovaj narod i to na najveći praznik – na Božić?” – kaže se u poruci uz poslate fotografije.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja