OK Kopaonik Brus počinje prvenstvena takmičenja u očekivanju ozbiljnije podrške

Ženski odbojkaški klub Kopaonik iz Brusa ulazi u novu takmičarsku sezonu sa entuzijazmom uz očekivanje bolje i ozbiljnije podrške institucija, prvenstveno na lokalu.

OKKopaonik101901

Jedini ženski klub na teritoriji opštine Brus je OK Kopaonik koji predvodi Dragana Pejić, predsednik i trener, koja od samog osnivanja kluba pokušava da animira i okupi devojčice školskog uzrasta da se bave sportom. Ona u tome uspeva ali…

Posetili smo trening OK Kopaonik i saznali da klub ima 62 odbojkašice koje su raspoređene u tri kategorije.

OKKopaonik101902c
„U klubu trenutno ima 62 igračice koje su raspoređene u tri kategorije:

OKKopaonik101904početnici I – IV razred osnovne škole,

OKKopaonik101905pionirke V-VI razred

OKKopaonik101906i seniorke.
Rad sa najmlađim kategorijama – početnicima krenuo je tokom ove godine čim su se stvorili uslovi posle renoviranja sportske hale. Uslovi za trening su odlični i drago mi je da sve više devojčica želi da se bavi odbojkom. To je budućnost našeg kluba i Brusa.
Seniorke se takmiče u Međuopštinskoj ligi Kruševac dok pionirke igraju u Međuregionalnoj ligi za pionirke. Već na početku prvenstvenih takmičenja klub ima problema sa finansijama za uplate taksi i ostalih obaveza u ligi kao i za troškove oko organizacije utakmica. Iskreno se nadam da će Opština Brus kao i Savez sportova Brusa pomoći u skladu sa svojim obavezama i moćima da klub nema nikakvih finansijskih problema tokom takmičenja već da se okrenemo treninzima i što boljim igrama.
Imali smo problema i sa opremom za odbojkašice, odnosno dresovima, što smo delimično uspeli da rešimo uz pomoć pojedinih sponzora koji su se odazvali apelu kluba i očekujemo da u 2. kolu igramo u novim dresovima.
Prvu utakmicu ovogodišnje sezone igramo u Brusu u subotu 02. novembra od 16:00 časova kada seniorska ekipa dočekuje OK “Kneginja Milica” iz Trstenika.”

Nadamo se da će podrška sportskih i drugih institucija OK “Kopaonik” Brus ubuduće biti bolja i u kontinuitetu jer ta deca, te devojčice i devojke, su budućnost kako Brusa tako i Srbije i treba ih podržati u svakom slučaju.
Prva šansa za podršku je u subotu 02. novembar u hali sportova u Brusu kada OK Kopaonik u 16:00 časova igra protiv OK “Kneginja Milica” Trstenik.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja