Matija Gočmanac standardan na golu kadeta Partizana i reprezentacije Srbije

MatijaGocmanac fkPartizan1

Matija Gočmanac prve golmanske korake napravio je u Brusu, gde je i rođen, braneći gol mlađih selekcija FK Kopaonik.

Kao veoma talentovan golman krenuo je put većih klubova a trenutno je standarni golman kadeta FK Partizan i kadetske selekcije reprezentacije Srbije U17.

MatijaGocmanac reprezentacija1219

U kadetskoj selekciji Srbije igra zajedno sa svojim zemljakom Vladimirom Miletićem koji je ove 2019. godine proglašen za najboljeg u kadetskoj selekciji Omladinske škole FK Crvena Zvezda.

MatijaGocmanac reprezentacijaU17

Matija je u prethodnom periodu branio odlično i tako postao standardni reprezentativac Srbije nagovestivši još bolje partije i odbrane na radost kako navijača reprezentacije Srbije tako i navijača svog kluba ali i svojih Brusjana ma gde da su.

MatijaGocmanac odbrana

Odličan je bio na nedavno odigranom derbiju kadeta Partizana i Crvene Zvezde na kom je odbranio penal u prvom poluvremenu i na taj način doprineo pobedi svog tima nad večitim rivalom rezultatom 1:0. Odbranu penala pogledajte OVDE
Matijinu izjavu posle utakmice sa Crvenom Zvezdom pogledajte OVDE ili klik na fotografiju

MatijaG fkPartizanMatiji Gočmancu u narednom periodu predstoji još dosta rada kako bi se izborio za prelazak i startno mesto u seniorskom timu i krenuo dalje još blistavijim fudbalskim putem, na kom mu želimo da na svakoj utakmici bude uspešniji nego na prethodnoj.
Nenad Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja