Zaleđeno kraljevstvo i Realna priča u Brusu 10. decembra

CZKBrus film101219a

U utorak 10. decembra 2019 godine, u bioskopskoj sali Centra za kulturu Brus biće prikazana dva filma – „Zaleđeno kraljevstvo 2“ i „Realna priča“.

Projekcija filma „Zaleđeno kraljevstvo 2“ je u 16:00 i 18:00 časova, dok je projekcija domaćeg filma „Realna priča“ u 20:00 časova.
Cena ulaznice: 250,00 dinara i već su u prodaji (blagajna Centra za kulturu Brus)

Zaleđeno Kraljevstvo 2
Posle 6 godina u naše bioskope vraćaju se Elsa i Ana, prelijepe i neustrašive sestre, omiljeni sneško Olaf, hrabri Kristof i simpatični irvas Sven! Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U “Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svijet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora vjerovati da su dovoljne.

„Realna priča“
Rediteljski prvenac Gordana Kičića „Realna priča“ prati glumca Veljka Radisavljevića, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Glavni junak misli da je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima. U isčekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove probleme, Veljko počinje da gubi osećaj za realnost.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja