Poziv RPK Kruševac na Info dan 22.11.2019

PKS RPKKrusevac

PKS RPK Kruševac organizuje prezentaciju Programa promocije preduzetništva i samozapošljavanja, u petak 22.11.2019. godine od 13:00 časova.

Novoosnovanim preduzetnicima, poljoprivrednim gazdinstvima, mikro i malim privrednim društvima starosti do dve godine, kao i svima koji su zainteresovani za otpočinjanje sopstvenog biznisa i razvoj poslovanja, od 31.10.2019. godine na raspolaganju je novi nacionalni „Program promocije preduzetništva i samozapošljavanja“, koji, kao sveobuhvatna podrška, predstavlja snažan razvojni podsticaj privredi Srbije.
U tom cilju organizuje se prezentacija Programa 22.11.2019. godine od 13:00 časova u sali PKS RPK Kruševac.
Cilj Programa je podsticaj razvoja preduzetništva kroz objedinjenu podršku za osnivanje novih privrednih subjekata. Program ima za cilj da podstakne samozapošljavanje u odgovarajućem segmentu i doprinese održivom razvoju i stvaranju novih radnih mesta u Srbiji.
Ciljna grupa Programa su početnici u poslovanju (početnici koji nisu registrovani, moraju da se registruju do dobijanja sredstava) i privredni subjekti ne stariji od 24 meseca.
Program promocije preduzetništva i samozapošljavanja obuhvata sve ključne aspekte podrške neophodne za uspeh start ap projekata – petodnevnu obuku za izradu poslovno – investicionog plana, povoljne bankarske kredite kod komercijalnih banaka, partnera u projektu, garanciju za kredite banaka partnera, bespovratna sredstva (grant) korisnicima koji uspešno otplate kredit u iznosu do 20 odsto ukupnog investicionog ulaganja koje se finansira u okviru Programa (maksimalan iznos bespovratnih sredstava 360.000,00 dinara). Povoljni bankarski krediti u maksimalnom iznosu od 3.600.000,00 dinara dodeljivaće se za finansiranje investicija (nabavku proizvodne opreme, mašina, postrojenja, sadnica, kupovinu ili adaptaciju poslovnog ili proizvodnog prostora) kao i za obrtna sredstva, uz povoljne uslove otplate i pogodnosti u vidu niže kamatne stope koja je fiksna u maksimalnom iznosu od 5,99% na godišnjem nivou.
Informacija o Programu, kao i dokumentacija neophodna za učešće u Programu, mogu se preuzeti sa sajta Ministarstva privrede i sa sajta PKS.
Svi zainteresovani svoju prijavu za učešće na Info danu mogu poslati na mejl adresu: marija.veskovic@pks.rs i nevena.djuric@pks.rs , najkasnije do četvrtka 21.11.2019. godine do 10:00 časova. Kontakt osobe u PKS- RPK Kruševac su Marija Vesković, samostalni stručni saradnik za usluge T: 037 211 131 i Nevena Đurić T: 037 441 128.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja