Odbornici SO Brus odobrili predsedniku opštine neograničena sredstva za ugostiteljske usluge

SOBrus24 121119a

Odbornici SO Brus poništili Odluku o ograničenju troškova ugostiteljskih usluga predsednika opštine na predlog Opštinskog veća opštine Brus čiji je predsednik po automatizmu Saša Milošević, predsednik opštine Brus, tako da, od 12. novembra 2019. godine, on ponovo ima neograničena sredstva iz budžeta na ime ugostiteljskih usluga i reprezentacije.

Na sednici SO Brus koja je održana 12. novembra 2019. godine, na predlog Opštinskog veća, odbornici su većinom glasova poništili Odluku o smanjenju troškova za ugostiteljske usluge predsednika opštine koju su doneli 27. juna 2019. i time omogućili predsedniku opštine da ponovo ima neograničena sredstva iz budžeta za ugostiteljske usluge i reprezentaciju.
Na samom početku diskusije za reč se javila Milica Janić, član Opštinskog veća opštine Brus, koja je obrazložila predlog za poništenje Odluke SO Brus od 27. juna 2019. godine i rekla ” ta Odluka je bila neprimenljiva jer je doneta u trajanju na godišnjem nivou… i ne obuhvata direktore javnih preduzeća kao i načelnika Opštinske uprave Brus i iz ovih praktičnih razloga treba biti stavljena van snage…”

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja