Održana još jedna akcija čišćenja reke Rasine u Brusu uz podršku iz fabrike vode u Majdevu

AkcijaRasina0109191

U nedelju 01. septembra 2019. godine održana je još jedna akcija čišćenja reke Rasine na teritoriji opštine Brus pod nazivom “Čiste reke Srbije – za Rasinu i njene pritoke” u organizaciji udruženja “Rajko od Rasine” iz Brusa a na inicijativu dr Aleksandra Milutinovića.

AkcijaRasina0109194

“Čišćena je deonica od brane do jaza za Lizinu vodenicu. Posebno vredi istaći, gosta iz Majdeva koji je prateći tekstove i ranije akcije poželeo da nam se pridruži.

AkcijaRasina0109193

Tomislav Petrović koji radi u fabrici vode u Majdevu učestvovao je u akciji zajedno sa ćerkicom Magdalenom.

AkcijaRasina0109195

Ono što je važno, jedini čovek sa javnom funkcijom iz opštine Brus koji je sišao u reku već drugi put je Nenad Milenković i to je dobar primer.

AkcijaRasina0109192

Sakupili smo ukupno 50 džakova i obavestili nadležne o njihovim lokacijama. Stanje je dosta bolje nego pre 2 godine kad smo čistili, jer smo tada istu deonicu prelazili iz 2 akcije. Tome je doprineo naš rad a i bujične vode koje su znatne količine smeća poterale nizvodno.” rekao je dr Aleksandar Milutinović ispred udruženja “Rajko od Rasine”

Ono što je zanimljivo je to da još nije bilo “podrške” iz lokalnih organa vlasti pa su učesnici po održanoj akciji sami platili akcijaški ručak.
Fotografije sa akcije OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja