“Kako podržati mala i srednja preduzeća u 21. veku” u RPK Kruševac 22. oktobra

PKS RPKKrusevac

 Šta je digitalizacija poslovanja? Zbog čega je važna i koje su njene prednosti? Da li je danas moguće uspešno poslovati van tokova digitalizacije? Najzad, šta je sve potrebno da bismo svoj biznis ukrcali na voz ka digitalnoj revoluciji i dobrim poslovnim rezultatima?

Odgovori na ova, ali i brojna druga pitanja koja će vam pomoći da unapredite svoj biznis, očekuju vas u Regionalnoj privrednoj komori Rasinskog upravnog okruga, Kruševac, na tematskom sastanku Parlamenta privrednika – besplatnoj radionici na temu:

KAKO PODRŽATI MALA I SREDNJA PREDUZEĆA U 21.VEKU

u Regionalnoj privrednoj komori Rasinskog upravnog okruga, 22. oktobra sa početkom u 12 sati u Kruševcu, Balkanska 63

Ovaj događaj deo je biznis karavana koji zajedno organizuju Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Rasinskog upravnog okruga i kompanija Vip mobile.

Radionica će biti podeljena u tri celine – kako da iskoristite informaciju za svoju promociju, kako da se uspešno umrežite sa drugim kompanijama i ko u svemu tome može da vas podrži i pruži vam najbolji oslonac.

Na događaju će biti predstavljena „Naša mreža“, prva besplatna biznis platforma u Srbiji, koja olakšava komunikaciju između kompanija i otvara prilike za nova partnerstva, kao i Javni poziv za podršku malim i srednjim preduzećima u procesu digitalizacije poslovanja, koji sprovode Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije.

Skup je namenjen svim predstavnicima malih i srednjih preduzeća koji žele da otkriju nove poslovne prilike, upoznaju potencijalne poslovne partnere i saznaju kako da iskoriste digitalizaciju da njihov posao raste i razvija se!

Molim Vas, da u cilju efikasnijeg rada, Vaše prisustvo potvrdite najkasnije do 21.10.2019.godine

Za potvrdu dolaska i dodatne informacije kontakt osoba je koordinator usluga Violeta Vidaković, telefon 037 211 133, elektronska adresa violeta.vidakovic@pks.rs

PKS RPK Kruševac očekuje vaš dolazak!

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja