Pioniri FK Kopaonik aktivni i tokom letnje pauze

FKKopaonik pioniri08191

Polaznici omladinske škole FK Kopaonik iz Brusa aktivni su i tokom letnje pauze. Pionirski tim trenira za novo prvenstvo igrajući pripremne utakmice sa vršnjacima iz klubova koji su na pripremama u hotelu Junior u Brzeću.

FKKopaonik pioniri08192a

Pioniri FK Kopaonik posle niza utakmica u julu mesecu, predvođeni trenerom Sašom Pavlovićem, odigrali su tokom avgusta meseca utakmice protiv vršnjaka iz FK Napredak i FK Partizan…

“Protiv ekipe FK Napredak odigrali smo utakmicu 17. avgusta a protiv ekipe FK Partizan igrali smo 18. avgusta i 21. avgusta. Treninzi tokom leta kao i pripremne utakmice na fudbalskom terenu hotela Junior u Brzeću doprineće da pioniri FK Kopaonika na startu nove sezone budu dobro pripremljeni. Napomenuo bih da smo ove utakmice odigrali u novim dresovima koji su poklon od Darka Tešovića, proslavljenog asa FK Partizan. Dobili smo garnituru dresova i koristim priliku da se zahvalim Darku Tešoviću na poklonu kao i Zoranu Stošoviću koji je doprineo da se sve to ostvari.
Uskoro počinju prvenstvene utakmice i naša očekivanja su da ćemo ostvariti mnogo bolji rezultat i plasman nego u prethodnom prvestvu.” rekao je Saša Pavlović, trener omladinske škole FK Kopaonik.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja