U Brusu održan turnir u tenisu povodom Dana Preobraženja 2019

Pavlovic TT02

Nakon nekoliko godina pauze u Brusu je održan turnir u tenisu, u periodu od 16. do 19. avgusta, povodom Dana opštine Dani Preobraženja 2019. Teniski turnir je održan u organizaciji “Sportskog centra Brus” i imao je više kategorija takmičara, od najmlađih uzrasta do seniora.

Kvalifikacioni mečevi su igrani na teniskom teren “Borik” (iznad gradskog stadiona) a finalni deo turnira je odigran na teniskom terenu “Pavlović” (kod Autobuske stanice).

Brus tenis0819

U najmlađoj kategoriji, mešovito, pobedila je Anđela Vukajlović, drugo mesto je osvojio Nikola Živković dok su III mesto zauzeli Dunja Janković i Mateja Milanović .
U kategoriji dečaka uzrasta do 8. razreda prvo mesto je osvojio Dušan Marković, drugi je bio Uroš Kostić a III mesto je zauzeo Ognjen Nikolić.
U kategoriji seniora pobednik je Igor Ilić koji je finalni meč dobio posle povrede Slavka Mihajlovića i predaje meča, dok je III mesto zauzeo  Dejan Lapčević.
Održavanje teniskog turnira, posle nekoliko godina pauze, možda je uvertira i daje nadu da će u narednom periodu tenis u Brusu zaživeti uz podršku lokalne vlasti, ljudi koji vole tenis i građana.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja