BRUSKI LEPI NIZ na Sajmu knjiga i izdavaštva Rasinskog okruga

DaliborDjokic KS1019

na Sajmu knjiga i izdavaštva Rasinskog okruga koji se tradicionalno održava svakog oktobra u KC Kruševac učestvovali su i pisci iz Brusa – Goran Minić i Dalibor Đokić.

GoranMinic KS1019

U okviru manifestacije pred brojnom publikom održana je promocija knjige Gorana Minića KAZIVANJA O KRIVOJ RECI KOPAONIČKOJ o kojoj su govorili Ljubodrag Obradović, recenzent knjige, kao i autor Goran Minić. U najavi izdavačke delatnosti Udruženja pesnika Srbije – POEZIJA SRB, kako stoji u pisanoj formi, ova knjiga je izložena kao hit knjga koja je, minule godine proglašena za knjigu godine.

DaliborDjokic KS1019

DejanMilosevic KS1019

U drugom delu manifestacije, kako se već čini godinama, održan je PESNIČKI MARATON na kom je autor iz Brusa Dalibor Đokić ravnopravno podelio prvo mesto sa Dejanom Miloševićem iz Kruševca. Druga nagrada pripala je Duški Erić i Slađani Bundalo, a treća Danijeli Jevremović. Specijalno priznanje pripalo je Dejanu Petroviću iz Kruševca.
Nastup Đokića bio je veoma upečatljiv kako kvalitetom poezije tako i sjajnom interpretacijom stihova što je doprinelo da Bruski autor nastavi sjajan niz jer je prošle godine ovu nagradu osvojio Goran Minić.

Ziri KS1019

Žiri je radio u sastavu: Jelena Protić-Petronijević, urednik u KCK, Ljubodrag Obradović predsednik Udruženja pesnika POEZIJA SRB, Latinka Đorđević predsednik književnog kluba Srba iz Ciriha, Mića Živanović predsednik Skupštine Udruženja i Goran Minić prošlogodišnji pobednik Pesničkog maratona.
foto:G.Minić
              

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja