Danas u Brusu finale u basketu, nadvlačenje konopca i šutiranje trojki

Basket0817

U okviru manifestacije Dani opštine Brus Dani Preobraženja 2019 danas, nedelja 18. avgusta, na programu su finalne utakmice u basketu za mlađe i starije kategorije, zatim takmičenje u nadvlačenju konopca i šutiranju trojki.

Basket180815

Finalne utakmice u basketu 3 na 3 biće odigrane, na košarkaškom terenu kod gradskog stadiona u Brusu, sa početkom u 16:00 časova.
Prvo će snage odmeriti ekipe mlađe kategorije a u 17:00 časova kreću nadmetanja ekipa starijih kategorija igrača koji će odigrati utakmice četvrt-finala, polu-finala i finale.
U pauzama između utakmica planirana su takmičenja u šutiranju trojki i nadvlačenju konopcaprijave organizatoru na licu mesta neposredno pred početak današnjih finalnih utakmica u 16:00 časova.
Takmičenje u šutiranju trojki je planirano između u utakmica basket 3 na 3 dok je takmičenje u nadvlačenju konopca planirano pred finalnu utakmicu seniora.
Kako je organizator naveo nagrada za 1. mesto u basketu 3 na 3 i 1. mesto u nadvlačenju konopca je pečeno prase i jagnje koje će pobedničke ekipe zajednički podeliti i proslaviti pobedu.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja