PUCKE najavljuju novu sezonu Izađi mi na teglu i takmičenje u Brusu 19. avgusta

IzadjiMiNaTeglu 0819BG2

PUCKE pobednička ekipa prošlogodišnje sezone “Izađi mi na teglu”, nacionalnog takmičenja u pripremanju ajvara, najavljuju novu sezonu koja počinje 19. avgusta u Brusu, gradu prošlogodišnjeg pobednika.

PUCKE već promovišu takmičenje u Beogradu i u TV emisijama. Tako će u subotu 17. avgusta gostovati na RTS-u od 08:30 do 09:00 časova, dok će u nedelju 18. avgusta promocija biti na TV Happy od 07:30 do 08:30 i zatim na TV Pink od 09:00 časova
Potom PUCKE putuju za Brus kako bi se odmorile i pripremile za takmičenje koje će se održati 19. avgusta.

IzadjiMiNaTeglu Brus0819

Šesta sezona “Izađi mi na teglu” počinje u ponedeljak 19. avgusta u Brusu i trajaće sve do 12. oktobra. Karavan će u tom periodu obići više od 30 gradova širom Srbije.

Posle Brusa karavan seli u Vladičin Han, Vlasotince, Niš , Rašku, Valjevo, Staru Pazovu, Požarevac, Kikindu, Suboticu, Leskovac i druge gradove koji se nalaze na mapi najvećeg gastronomskog karavana na Balkanu.

U proteklih pet sezona karavan „Izađi mi na teglu“ obišao je 130 gradova širom Srbije, imao je oko 2.500 takmičarskih ekipa i 15.000 učesnika kojima je obezbeđeno oko 65 tona paprike. Takmičari su ispekli preko 600.000 komada paprike i napunjeno je oko 25.000 tegli ajvara, a manifestaciju je do kraja pete sezone posetilo čak pola miliona posetilaca. Samo u protekloj sezoni karavan je ostvario rekordnu posetu od oko 200.000 ljudi.

IzadjiMiNaTeglu 019

U šestoj sezoni karavan će okupiti oko 500 takmičarskih ekipa i 5.000 učesnika koji će od avgusta do oktobra meseca ukrštajući svoje varjače napuniti oko 6.000 tegli ajvara! Takmičarima je kao i uvek sve obezbeđeno ali je učešće dozvoljeno samo uz zdrav takmičarski duh! Na učesnicima je samo da ponesu svoje tajne recepte, dobro raspoloženje i da “izađu na teglu”!

Pored takmičarskog dela, kao i svake godine organizovan je i bogat celodnevi program za posetioce, vredne nagrade za pobednike kao i edukativni dečiji program. Zahvaljujući brojnim partnerima uz čiju se pomoć karavan iz godine u godinu razvija, nagradni fond za ovu sezonu iznosiće oko 2.000.000 dinara!

PUCKE 1018d

Karavan Izađi mi na teglu u ovoj godini pokreće i svoj proizvod po receptu prošlogodišnjeg pobednika. Ajvar po receptu ekipe „Pucke“ iz Brusa naći će se u prodaji sa ciljem da posluži kao značajan stimulans za početak jedne uspešne preduzetničke priče.

Gradovi koji su iznedrili apsolutne pobednike karavana i dali najbolje recepte do sada su Leskovac, Kovačica, Bela Palanka, Kanjiža i Brus, a ko će ove godine odneti titulu i sesti na pobednički tron videćemo 12. oktobra u velikom finalu u Beogradu.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja