Ministar zdravlja Srbije nastavio obilazak zdravstvenih ustanova u Rasinskom regionu

ZdravljeRO 081019

Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibor Lončar u okviru redovnih aktivnosti posetio je 08. oktobra 2019. godine domove zdravlja u Ćićevcu, Varvarinu, Brusu i Kruševcu, kao i Opštu bolnicu u Kruševcu.

Obilazak zdravstvenih ustanova ministar zdravlja iskoristio je za razgovor sa zdravstvenim radnicima kao i pacijentima, u cilju daljeg unapređenja kvaliteta zdravstvenih usluga kao i boljeg funkcionisanja navedenih ustanova.

Ministar Lončar se i ovoga puta detaljno i direktno upoznao sa uslovima i organizacijom rada, kadrovskom strukturom i potrebama zdravstvenih ustanova, u kontekstu predstojećeg preuzimanja nadležnosti Republike nad domovima zdravlja.

Ministar zdravlja istakao je da je uočljiva razlika u organizaciji kao i uslovima rada među domovima zdravlja, koja je posledica rada i sposobnosti menadžmenta ovih zdravstvenih ustanova kao i visine ulaganja lokalnih samouprava u iste, tokom prethodnih godina.

„Naš je cilj da obiđemo sve domove zdravlja širom zemlje, da napravimo realnu analizu njihovog funkcionisanja i organizacije rada, kao i njihovih mogućnosti i potreba, kako bismo dodatno unapredili nivo zdravstvenih usluga koje pružaju građanima, kada preuzmemo nadležnost nad njima“ istakao je ministar zdravlja.
izvor:zdravlje.gov.rs

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja